Tämä vuosi on mennyt todella nopeasti. Index on ollut monessa mukana ja tehnyt monenlaista. Keväällä Index vieraili Torniossa Kirjavinkkariyhdistyksen järjestämässä kevätseminaarissa. Tarjolla oli muun muassa kirjavinkkausta ruotsiksi, tuoreen vinkkarin mietteitä á la Jenni Kemppinen sekä satutunnin dramatisointia. Toukokuussa Index osallistui perinteisesti vappuhulinoihin, joissa palkittiin Indexin vuoden fuksi, joka on tänä vuonna Jenny Kärki.

Indexin fuksit Jenny Kärki ja Lotta Jaatinen vannomassa Indexin fuksivalaa.

 

Kesälaitumille bileiden myötä indexiläiset lähtivät kesäloman viettoon.

Syksyllä hallituksessa puhalsivat uudet tuulet, kun osaa hallituslaisista kutsui työ muualla. Niinpä hallitukseen valittiin uusi koulutuspoliittinen vastaava, sosiaalipoliittinen vastaava ja talousvastaava. Uudella kokoonpanolla järjestettiin Ready, set, gradu! -tapahtuma yhteistyössä kuntien asiantuntijoiden KUMULA:n kanssa. Index järjesti myös perinteiset Halloween -bileet yhteistyössä Tiiman ja Kultun kanssa. Meno oli jälleen henkeäsalpaavaa! Syksyn mittaan hallitus hankki myös vohveliraudan, jonka tuotoksista myös rivijäsenet pääsevät nauttimaan tulevina vuosina.

Relevanssin lataamisen kanssa on ollut pienoisia ongelmia syksyn aikana, toivottavasti ongelma ratkeaa pian ja pääsette viettämään lomaa Relevansseja lukien.

Vuosi lähenee loppuaan, mutta vielä ehditään nauttia kurssien ja tenttien lomassa ainakin yhdet kiltiskahvit ja bilettää kaksivärihaalaribileissä yhdessä Sigma ry:n kanssa. Mikä mainio syy kaivaa haalarit kaapista ennen vappua!

Samalla haluan toivottaa kaikille mukavaa joulunodotusta sekä kiittää näistä kahdesta vuodesta, jotka olen saanut viettää webvastaavana. Olo on haikea, mutta luottoni tulevaa webvastaavaa kohtaan ovat korkealla. Ensi vuonna Relevanssikin saadaan jälleen verkkoon!

t: Heli

 

Comments closed.