Syyskokous ja pikkujoulut ke 28.11.2012

Se on se sääntömääräinen syyskokous klo 17 alkaen, siihen päälle riehakkaat Index-pikkujoulut. Paikkana on Rakennusmestarien sauna Oulun keskustassa. Kaikki Indexin jäsenet ovat tervetulleita niin syyskokoukseen kuin pikkujouluihinkin.

Hallituskähmintä pe 9.11. Caiossa

Katseemme on jo vuodessa 2013, kun harjoitamme Index ry:n hallituskähmintää ravintola Caiossa pe 9.11 klo 18.00 alkaen. Kaikki uudet ja vanhat indexläiset tervetuloa!

Syksyinen päiväretki Letonniemeen 14.10.

Indexin perinteinen syysretki Letonniemeen järjestetään sunnuntaina 14.10. Lähdemme liikkeelle klo 14.00 Rajahaudan venesatamasta. Retkelle ovat tervetulleita myös Indexläisten puolisot, lapset ja lemmikit. Index hommaa paikanpäälle pientä purtavaa: makkaraa, mehua yms.

Palautepäivien päälle keilaamaan pe 5.10.

Tule mukaan keilaamaan eli pitämään hauskaa muiden indexläisten kanssa! Kokoontuminen Alppilan keilahallilla pe 5.10. klo 15. Ilmoittaudu Jaakko-liikuntavastaavalle: jaakkotormala[at]yahoo.com. Ilmoittaudu VIIMEISTÄÄN keskiviikkona 3.10 kello 13.59.

Indexin Vappupiknik ma 30.4. klo 13.00

Vappu huipentuu Indexin Vappupiknikkiin, joka järjestetään Ainolan
puistossa heti Franzenin lakituksen jälkeen. Tarjolla on pientä
naposteltavaa, kuohuvaa juomaa ja iloisia Indexläisiä. Pikniköinnin
lomassa on mahdollista seurata teekkareiden fuksikastetta. Voit ottaa
mukaan myös omia eväitä, etenkin nesteytyksestä kannattaa huolehtia
sopivasti. 🙂

Piknikpaikkaa voi yrittää etsiä vaikkapa seuraavasti:
kulje Holiday Innin viereistä Kirkkokatua ja ylitä valkoinen silta
puistoon ja näet edessäsi isoja kuusia joiden alta piknikpaikka
mahdollisesti löytyy. (Joka näillä ohjeilla löytää perille ansaitsee
yllätyspalkinnon Paulalta!) Kannattaa myös seurata harmaita tai
harmaa-pinkkejä haalareita käyttäviä ihmisiä. Jos tuttuja naamoja ei
meinaa löytyä, pirauttaa voi vaikkapa PJ-Minnalle.

Humanistifuksien haalarikaste +
Mönttipiknik ma 23.4. klo 14.00

Tapahtuma pidetään Limingantullissa Noitavainojen uhrien
muistomerkillä eli Möntillä.

Kyseessä on jo toista kertaa järjestettävä, erityisesti
humanistifukseille suunnattu tapahtuma. Ohjelmassa on
humanistihaalarivala kaikille fukseille ja lisäksi jokaisen
ainejärjestön oma fuksikaste. Oman haalarikasteensa kokee tänä vuonna
myös Killan oma matelija, Loiro Nilja Jörmungandr Lollero! Muutakin
ohjelmaa on luvassa.

Paikalle saa ja ehdottomasti kannattaa tulla, vaikket olisikaan fuksi.
Tarkoituksena on pikniköidä rennosti isolla porukalla ja käynnistää
vappu rattoisasti. Toivottavasti mahdollisimman moni fuksi pääsee
paikalle!

Jos Möntin löytäminen tuottaa sydämentykytyksiä, niin Kilta auttaa.
Saavu yliopiston humanistipallolle klo 13:ksi, niin voit valintasi
mukaan joko pyöräillä tai busseilla Möntille porukassa oppaina
toimivien Killan hallituslaisten kanssa. Ja haalarit tietysti päälle,
jos sellaiset omistat!

Vapputeemaiset kiltiskahvit to 26.4. klo 14.00 kiltahuoneella

Noniin pienet simasuut! On taas aika kokoontua kiltiskahvittelemaan
ihanassa Index-seurassa. Luvassa vappuherkkuja ja hyviä juttuja.
Lämpimästi tervetuloa!

Työelämävierailu Helsinkiin

Lähde huhtikuussa Indexin mukana Helsinkiin! Ekskursio toteutetaan
12.-14.4.2012. Tämän torstaista lauantaihin ulottuvan vierailun
ohjelma on seuraavanlainen:

Torstaina klo 12 Sanasto (kirjallisuuden alan tekijänoikeusjärjestö) ja klo 16 Yleisradio.
Perjantaina klo 14 Celia-kirjasto (valtion erikoiskirjasto, joka tuottaa ja välittää kirjallisuutta saavutettavassa muodossa).

Jokainen hoitaa omat matkalippunsa itse. Lentäminen on kuulemma
edullisin vaihtoehto. Majoituksesta: Index varaa yöpaikkoja
Omenahotellista kaikille halukkaille.

Matkat ja majoitus (lennot + hotelli) yhteensä maksavat n. 90
euroa/hlö. Index korvaa jonkin osan näistä kustannuksista.

Ilmoittautumisaika päättyy 31.3.2012. Jos jokin ekskursioon liittyvä asia askarruttaa, voit kääntyä suhdevastaava Paulan puoleen.

Kutsu eläviin kuviin!

Index järjestää elokuvanäytöksen yhdessä Kultun kanssa elokuvateatteri Studiossa keskiviikkona 4.4. klo 16.30-18.30. Paikkana on Kulttuuritalo Valveen elokuvateatteri Studio (Hallituskatu 7).

Koska kevät on kivaa aikaa, Index tarjoaa tällä kertaa koko lystin ilman omavastuuosuutta!

Jos olet Facebookissa ja jäsen ryhmässä Index ry, olet saanut kutsun mainittuun tapahtumaan (“Kutsu eläviin kuviin!”). Tapahtuman sivulla voit vaikuttaa elokuvan valintaan tykkäämällä suosikistasi. Tykkääminen ei tarkoita sitovaa ilmoittautumista. Jos et ole Facebookissa, älä välitä: kaikki Indexin jäsenet ovat tervetulleita leffaan!

Kisassa on neljä klassista elokuvaa:
1) Kultakuume (1925)
2) Eläinten vallankumous (jaa-a?)
3) Kenraali (1926)
4) Panssarilaiva Potemkin (1925)

Mikä elokuva voittaa äänestyksen, sen ilmoitamme ennen tuota keskiviikkoa.

Indexin kevätkokous

Ainejärjestömme kevätkokous pidetään pe 30.3.2012 klo 18 alkaen Kaijonharjun Apinatalolla (Tellervontie 2 A:n kerhohuone). Kaikki Indexin jäsenet ovat tervetulleita!

Informaatiotutkimuksen alumnipäivä

Informaatiotutkimuksen alumnipäivä järjestetään perjantaina 23.3.2012 klo 12 alkaen Oulun yliopistolla, Linnanmaalla salissa Hu106. Illanvietto myös Linnanmaalla klo 18 alkaen. Aiheena on Asiantuntija ja muutos.

Alumnipäivä on tarkoitettu informaatiotutkimuksen opiskelijoiden ja oppiaineen sekä informaatiotutkimuksesta valmistuneiden yhteiseksi keskustelufoorumiksi. Vuonna 2010 järjestettiin informaatiotutkimuksen ensimmäinen alumnipäivä.

Tule osallistumaan ja kuuntelemaan informaatiotutkimuksen opetuksen, tutkimuksen ja työelämän viimeisimmistä virtauksista! Alumnipäivä ja iltaohjelma ovat osallistujille maksuttomia.

Indexin leffa-ilta

Indexin uusi uljas hallitus on nyt sitten valittu ja tämä vuosi lähenee loppuaan. Vielä ehditään kuitenkin pitää hieman yhteistä kivaa ennen vuoden vaihdetta – tällä kertaa päihteettömän leffa-illan merkeissä.

Kokoonnumme siis ensi viikon tiistaina 13.12. klo 20 Kaijonharjun nuorisotalolle, joka sijaitsee osoitteessa Kalevalantie 5 (kirjaston vieressä). Tarkoitus on katsoa lähitulevaisuudessa legendaarinen The Librarian -sarja kokonaan ja nyt olisi vuorossa sarjan avausjakso: The Librarian – Quest for the Spear. Tämä sillä varauksella, että Indexille tilattu elokuva ehtii tulla ajoissa postitse perille. Mikäli elokuva ei ole tipahtanut tilaajan postiluukusta tiistaihin mennessä, katsomme jonkun toisen elokuvan.

Tilaisuus on siis päihteetön, mutta oman limpparipullon saa tuoda mukanaan 🙂 Tilassa on mahdollista oleskella klo 23 saakka, joten ehdimme elokuvan lisäksi katsella vaikka jotain sketsejä, jos halukkuutta löytyy. Jos siis haluat jakaa lempisketsisi indexläisten kanssa, voit tuoda mukanasi omia DVD-formaatissa olevia tallenteita ja avartaa meidän kaikkien maailmankuvaa 🙂


Indexin syyskokous & pikkujoulut

Index ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 5.12.2011 Rakennusmestareiden saunalla klo 18 alkaen. Kokouksessa valitaan mm. killan hallitus vuodelle 2012.

Syyskokouksen jälkeen jatkamme illan viettoa pikkujoulujen merkeissä. Kaikki Indexin jäsenet ovat tervetulleita niin syyskokoukseen kuin pikkujouluihinkin. Index tarjoaa osallistujille viiniä ja alkoholittomia virvokkeita, mutta niitä on rajallisesti. Kannattaa siis oman harkinnan mukaan varautua ottamaan oma pullo mukaan, jos jano on kova. Tarjolla on myös naposteltavaa.

Ohjelmapuolella on luvassa leppoisan yhdessäolon lisäksi myös tietovisa. Joulupukkikin saattaa ilmaantua paikalle. Vaikka pukkia ei näkyisikään, hän on kuitenkin luvannut jättää lahjasäkkinsä paikalle. Lahjasäkkiin voivat tuoda täytettä ne, jotka mielivät saada itsekin lahjan. Tänä vuonna lahjan tulee olla kaunokirjallisuuden piiriin lukeutuva kirja. Kirja saa olla käytetty, se voi olla kovakantinen tai pokkari ja se voi edustaa ihan mitä tahansa kaunokirjallisuuden lajityyppiä. Ideana on saada ihmiset lukemaan kirjoja, joita he eivät
ehkä itse muutoin lukisi. Näiden lisäksi ohjelmassa on myös yllätysarvonta kaikkien osallistujien kesken.

Tervetuloa tonttuilemaan!


Index ry:n kokous

Index ry kokoustelee seuraavan kerran kiltahuoneella maanantaina 28.11. klo 12.30-13.50.

Hallituksen kokouksen jälkeen Index ry:n sääntömääräinen syyskokous sekä pikkujoulut järjestetään maanantaina 5.12.11 Rakennusmestareiden saunalla klo 18 alkaen. Kokouksessa valitaan mm. killan hallitus vuodelle 2012.

Ainejärjestömme tapahtumat ovat kaikille avoimia ja toiminnastamme kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle!


Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali

Lasten- ja nuortenelokuvien kansainvälinen elokuvafestari pidetään Oulussa 21.11.11 – 27.11.11. Indexin jäsenet voivat osallistua ilmaiseksi tähän mainioon tapahtumaan  toimimalla vahtimestareina elokuvanäytöksissä. Seuraa tiedotusta Index all-listalla.


Pohjois-Suomen excursio

Index ry lähtee excuilemaan Lappiin 18.11.11 -20.11.11. Ennakkoilmoittaudu 9.10. mennessä puheenjohtajalle sähköpostitse ja kerro viestissäsi myös vierailukohde-ehdotuksesi. Lisätietoa index-all -listan kautta.


Kiltahuonekahvit

Pakkasten saapuessa on hyvä lämmitellä hyvässä seurassa kahvikupposen äärellä. Tule siis kahvittelemaan muiden indexiläisten kanssa kiltahuoneelle keskiviikkona 16.11 klo 12-14! Kahvin ja hyvän seuran lisäksi tarjolla on teetä sekä pientä naposteltavaa.


Indexin sääntömuutoskokous + hallituskähmintä

Tervetuloa Index ry:n ylimääräiseen sääntömääräiseen kokoukseen perjantaina 4.11.11 klo 18:00 – 22:00 Apinatalolle (Tellervontie 2 A:n kerhohuone), jossa on tarkoitus päättää yhdistyksen uusista säännöistä. Uudistusten taustalla on hiljattain muuttunut yhdistyslaki sekä toiveet helpottaa hallituksen toimintaa muokkaamalla sääntöjen vanhentuneita kohtia mm. kokouksista tiedottamisen osalta. Kokous on kaikille jäsenillemme avoin, joten tervetuloa!
Tervetulleita ovat myös yhdistyksen jäsenyyttä harkitsevat henkilöt.

Virallisen osion jälkeen on luvassa leppoisaa yhdessäoloa. Tällä kertaa tarjoilut hoidetaan nyyttäriperiaatteella. Olisi siis toivottavaa, että jokainen ilmoittaisi tuomisistaan eventin seinällä, jotta saamme hieman erilaisia tarjoomuksia. Mitään kallista ei tarvitse tuoda: 1 sipsipussi/karkkipussi/viinirypälelaatikko/patonki/juusto tai muu pieni naposteltava per osallistuja on sopiva tuominen.Toki saa leipoakin jos siihen on aikaa ja inspiraatiota. Myös juomista vastaa kukin itse.

Olisi hienoa, jos etenkin hallitustoiminnasta kiinnostuneet Indexin jäsenet saapuisivat paikalle keskustelemaan mahdollisista tulevista hallituspesteistään. Uusi hallitus valitaan joulukuun alussa syyskokouksen yhteydessä ja mukavia pestejä on tarjolla runsaasti 🙂 Myös uusia pestejä voidaan luoda tarpeen mukaan, joten tule paikalle jutustelemaan siitä, mikä voisi olla juuri Sinulle sopiva homma.

Tapahtuman löydät myös Facebookista


Hallituksen kokous

Index ry:n seuraava kokous pidetään keskiviikkona 2.11-11 klo 15-16 kiltahuoneella. Kaikki ainejärjestömme toiminnasta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita paikalle!


Helsingin kirjamessut

Helsingin Kirjamessut järjestetään Messukeskuksessa 27.10.11 -30.10.11. Index korvaa jäsenilleen tapahtuman osallistumiskustannuksia 10 €:n edestä kuittia/lippua vastaan. Kirjastoseuran jäsenet voivat tiedustella ilmaisia messulippuja sähköpostitse seuran sihteeriltä birit@fla.fi. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta http://web.finnexpo.fi/Sites1/HelsinginKirjamessut/Sivut/default.aspx


Hallituksen kokous

Index ry kokoustelee seuraavan kerran maanantaina 10.10.11 klo 12 kiltiksellä. Käsittelemme kokouksessa muun muassa kotisivuillemme laitettavia uusia valokuvia, joten muistakaa saapua paikalle äänestämään suosikkejanne.


Työharjoittelu-, vaihto- ja HOPS-päivän jatkot

Työharjoittelu-, vaihto- ja HOPS-päivän jatkot pidetään 7.10.11 klo 15 alkaen. Ilmoittaudu mukaan keilaamaan Oulun keilahallille. Ilmoittautumiset sähköpostitse Indexin liikuntavastaavalle Elina Partaselle tai Facebookissa tapahtuman eventin kautta: http://www.facebook.com/event.php?eid=176814155732190


Humanistifuksien ilta

Humanistifuksien oma ilta pidetään 5.10.11 Teekkaritalolla. Lisätietoa pienryhmäohjaajilta.


Fuksien ja hallituksen ilta

Fuksien ja hallituksen yhteinen ilta pidetään 1.10.11 puheenjohtajan residenssissä klo 18 alkaen.


Turun kansainväliset kirjamessut

Turun kansainväliset kirjamessut pidetään 30.9.11  – 2.10.11. Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteesta http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/turun-kansainvaliset-kirjamessut/etusivu


HumanistiFuksisuunnistus

Humanistien oma fuksisuunnistus järjestetään 28.9.11 klo 17 alkaen. Jatkot pidetään 45 Specialissa klo 22 alkaen.


Luontoretki Letonniemeen

Index ry lähtee luonnonhelmaan 25.9.11 klo 14. Ulkoilun yhteydessä makkaran/kasvisvaihtoehdon paistoa ja mehua. Retki on avoin myös Indexläisten perheenjäsenille ja lemmikeille.


Yhteishumanistinen baarikierros

Yhteishumanistinen baarikierros järjestetään 21.9.11. Kokoontuminen Rotuaarin pallolla klo 19.


Valtakunnalliset Kirjastopäivät 8.-10.6.11 Oulussa

Osallistuminen on ilmaista alan päätoimisille opiskelijoille. Tule ja tsekkaa myös Indexin ständi. Index järjestää yhteistyössä KUMULAn kanssa 10.6. Kirjastopäivien jatkot alan opiskelijoille ja muille nuorille ja nuorenmielisille Hietasaaressa klo 19 alkaen. Lisätietoa Facebookissa.


Index ry:n kotisivu-uudistus 27.5.11

Index ry:n uudet kotisivut ovat viimein valmistuneet ja samalla saaneet ikioman verkkotunnuksen.


Tapahtumat ovat kaikille indexiläisille avoimia, joten

TERVETULOA!